Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







donderdag 24 september 2020

Bloghop Dutch Doobadoo Collectie september

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie voor september ligt sinds vandaag in de winkels. En wat is hij weer gaaf en ook zo gevarieerd.  Er is voor ieder wat wils: Card Arts, Box Art, Shape art, Crafty Kit, Sticker Art, Paper Art en een aantal Build Up mallen. Het herfstweer is begonnen, dus ook heerlijk weer om te freubelen. En met al deze mallen hoeven we ons niet te vervelen.
 een aantal Build Up mallen.  n. 




Je hebt vast al een aantal voorbeelden met deze mallen voorbij zien komen in onze facebook groep. Om je te inspireren met nog meer voorbeelden, hebben we met het hele DT team een supergave bloghop gemaakt. Hop je gezellig mee?

 Wat moet je doen om kans te maken op een supergaaf Dutch Doobadoo pakket?
 

  • Ga van 24 t/m 26 september langs de blogs van allee Dutch Doobadoo Design Tema leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met deze toffe collectie. Dit is mijn creatie geworden en heb uit de collectie de Build Up Gnomes en Card Art Motor gebruikt.


 Ik ben begonnen door de Build Up Gnomes over te nemen uit glad wit cardstock. Daarna heb ik ze op kleur gebracht met VersaMagic. Een prachtige krijtachtige inkt. Met de mal kun je zowel een vrouwtje als een mannetje maken. Ik vind ze echt zoooo leuk!! 

Build Up Gnome
470.713.815

470.713.815 Build Up Gnome


Daarna ben ik aan de slag gegaan met de Card Art Motor. Wat een toffe mal is dit! Ik heb de motor overgenomen uit zwart cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit glad wit cardstock en heb ze op kleur gebracht met VersaMagic. Op de banden heb ik nog wat profiel getekend. Het sterretje op de zijspan komt uit de Build Up Gnomes mal.

Build Up Motor en zijspan set
470.713.813

470.713.813 Build Up Motor en zijspan set


De Gnomes zijn naar een tuincentrum geweest en hebben alvast de kerstbomen gekocht.  En die moesten natuurlijk mee op de motor haha. De bomen heb ik ook gekleurd met de VersaMagic

Dutch Card Art Tree (2x)
470.713.643

470.713.643 Dutch Doobadoo Card Art tree (2x)

VersaMagic Drops

ACTIE - VersaMagic Drops 36 kleuren


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop verder te volgen, ga je hier verder naar


Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en nog veel plezier met het hoppen.

Liefs,


 

12 opmerkingen:

  1. super wat een leuke kaart met deze motorrijder en zijspan, en grappig dat ze kerstbomen achterop de motor hebben.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke kaart. Zijspan en de gnomes zijn gaaf! Kan niet wachten tot ik deze mallen ook in huis heb! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ow Monique, wat is ie gaaf!!!!
    Ik vind m helemaal geweldig!😂😍

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze kerstcreatie is onwijs leuk gemaakt Monique...wat GEWELDIGE die BuildUp Gnooms op die stoere motor met zijspan...ze zijn zeker op tijd om een kerstboom aan te halen...hahaha... Zooooo gaaf!!!
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een grappige en leuke creatie heb je met de nieuwe mallen gemaakt. Een heel leuk geheel zo.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend mooie kerstkaart Monique, prachtig met de gnomes....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuker kaart! En ook zo schitterend ingekleurd. Top!
    Die zou ik ook wel in de brievenbus willen ontvangen bij mijn kerstkaarten 😊

    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige kaart is het geworden. Mijn dochter is gek op de build up mallen en ook namens mijn dochter Noëlle (11 jaar) moest ik dit complimentje geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart heb je hier vangemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat ontzetten GAAF gedaan Monique....een schitterende kaart!
    Ik moest er om lachen toen ik hem zag....erg leuk!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen