Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 6 juli 2018

Welkom!

Hallo allemaal,

Babykaartjes maak ik eigenlijk niet zoveel. Maar met de Dutch Doobadoo Card Art Baby heb je in een handomdraai een leuk babykaartje. Dus echt een ideale mal als je snel een babykaartje nodig hebt.


Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit wit cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit het designpapier Fantasy Fields.

Dutch Card Art Baby
470.713.660
470.713.660 Card Art Baby

De mal heeft op zich niet veel versiering nodig. Met de letters uit de One of a Kind set Alfabet heb ik het woordje welkom gemaakt. 

En bij dit designpapier past precies de Bella Lulu Unicorn. Want de Unicorn is ook erg leuk om op een babykaartje te gebruiken.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor je bezoekje aan ons blog en nog een hele fijne dag vandaag!

Tot de volgende keer!

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

470.713.660 Card Art Baby  870.001.000 Dutch Doobadoo Alleslijm  3001/0001 Bella Lulu Knipvel Unicorns6011/0566 Paper bloc Fantasy Fields  6002/1049 One of a Kind Alfabet-labels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten