Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 20 juli 2018

Bedankt voor het fijne schooljaar!

Hallo allemaal,

Vandaag is de laatste schooldag aangebroken en dan begint ook hier eindelijk de vakantie. Om de juffen te bedanken, heb ik een klein cadeautje (een tube douchegel) voor ze gehaald. Ik kan ze natuurlijk gewoon inpakken in cadeaupapier. Maar dat vind ik niet zo leuk. Een doosje eromheen is veel leuker.

Laten we nu bij Dutch Doobadoo een nieuw doosje hebben, de Box Card Art Window. Hier past de douchegel precies in. Alsof het ervoor gemaakt is. Omdat mijn jongste zoon 2 juffen heeft, heb ik er natuurlijk 2 gemaakt.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Lavender Garden. Wat een prachtig papier is dit! De randen heb ik ruw gemaakt met een distresser.

Dutch Box Card Art Window
470.713.048
 470.713.048 Box Card Art Window


In het midden heb ik de blauwe ronde mal met vlinders geplakt. Het is al een wat oudere mal, maar hij blijft zo mooi. Ook de losse vlindertjes die hierbij horen, zijn echt zooo leuk! Ik heb ze uit wit en paars cardstock gestanst en op elkaar geplakt. Bij de mal hoort ook een losse cirkel en die heb ik uit wit cardstock gestanst en de tekst erop gestempeld.

Bovenaan heb ik nog 2 gaatjes gemaakt met de crop-a-dile en met raffia een strik gemaakt.

Blauwe ronde mal met vlinders
6002/0322
6002/0322 Blauw Rond met vlinders


Natuurlijk mogen ook nu de bloemen niet ontbreken. De zonnebloem blijft toch wel een favoriet. Maar ook de nieuwe bloemen zijn echt superleuk! Ik heb ze uit wit en paars cardstock gestanst. Bij deze set zitten ook bladeren. Een paar losse blaadjes en een tak met 3 blaadjes. Die heb ik uit donker- en lichtgroen cardstock gestanst. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 470.713.048 Box Card Art Window   6002/1114 Floral Flourishes Floral Delight   6011/0591 Paper bloc Lavender Garden

6002/0322 Blauw Rond met vlinders  6002/0940 Heart Leaves6002/0452 Summer Lovin zonnebloem


323911 Crop-A-Dile Punch Kit

1 opmerking: