Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 22 november 2016

Summertime

Hallo allemaal,

Eind deze maand komt de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo weer uit. En ook deze maand is hij weer heul tof! Ik mocht er alvast mee aan de slag en heb deze kaart gemaakt met de Card Art Schort.


Ik heb de basis overgenomen uit kraft papier. De mal is dubbel en na het uitknippen/uitsnijden vouw je hem dicht. Daarna de binnenmaat overgenomen uit designpapier van Maja Design. De zakjes heb ik ook uit designpapier gehaald. Bij het opplakken alleen de rand van lijm voorzien en daarna op het schort geplakt. Aan de bovenkant heb ik nog een stukje kant geplakt. In de onderste zak heb ik een label ingeschoven. De label is van Noor! Design. 


Ook aan het bovenste zakje heb ik een stukje kant gehangen. De ovenwant komt uit een Dutch Doobadoo Kraft Art vel Kitchenware. Ik heb er nog even een pareltje op gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.


Ook de deegroller komt uit het Kraft Art vel Kitchenware. Natuurlijk moest er ook nu weer een blommeke erbij. En bij een blommeke horen ook blaadjes. De kraft bladeren komen uit de Dutch Doobadoo Kraft Art vel Leaves. De andere groene bladeren zijn van Noor! Design, net als de witte swirl. De groene bladeren heb ik na het stansen en embossen in de mal laten zitten en het ge-emboste gedeelte groen gekleurd met distress inkt. Dan haal je het papier uit de mal en maak je de mal weer schoon met een babydoekje.


En hoe leuk is bij dit papier de aardbei mal van Noor! Design. En ook het schijfje citroen of sinaasappel (wat je wilt hihi) komt uit de Dutch Doobadoo Kraft Art Kitchenware.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten