Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 1 mei 2015

Sketch Challenge Dutch Doobadoo

Hallo allemaal,

Daar is dan de 4e Sketch Challenge. We vinden het geweldig te zien dat er zoveel deelnemers zijn elke keer! We zullen gaan werken met een sketch waarbij je altijd als basis een Dutch Doobadoo product nodig hebt. Dit keer geen Dutch Shape Art mal, maar een Dutch Box Art mal. We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.
Deze keer hebben we gekozen voor de Dutch Box Art mal Pillowbox, want ook daar past een sketch goed bij zoals je op bovenstaande tekening ziet.

Dit is dan mijn creatie geworden:


De basis heb ik overgenomen uit kraft papier. Het designpapier is van Noor! Design, paperbloc Botanical. Wat is dit toch een gaaf designpapier. Ook de kleine labeltjes achter de mal en het kleine vlindertje op de kleine cirkel komen uit dit blok.

Het woordje Relax komt uit een greyboard vel van Dutch Doobadoo. Deze heb ik wit gemaakt met de Dutch Doobadoo witte gesso.

Op de grote cirkel heb ik geborduurd. Het patroontje is van Jenine Siemerink en komt uit een boekje van haar. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot 31 mei 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op ons Dutch Doobadoo blog, bij Mr. Linky.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen  na 31 mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:

460.440.160 Dutch Doobadoo MDF Pair of FlipFlops  470.713.112 Dutch Doobadoo Shape Art IceCream


We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze 4e Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren voor deze sketch. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 
1 opmerking:

  1. Mooi zeg, jammer dat ik deze DDD mal niet heb anders ging ik meedoen.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen