Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







vrijdag 15 mei 2015

Bloghop Dutch Doobadoo MDF deuren en ramen

Hallo allemaal,

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.



Deze MDF deuren en ramen zijn ontzettend leuk bij Mixed Media projecten, maar je zult zien dat het Designteam nog andere ideeën voor je heeft. 

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties, hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn, kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen. Dus doe gezellig mee.



Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 t/m 18 mei 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

Als je het lijstje volgt, kom je net bij de prachtige creatie van Jenine vandaan. En ben je nu bij mij terecht gekomen. Dit is dan mijn creatie geworden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo MDF Kaasplank gebruikt. De kaasplank heb ik op het designpapier gelegd, overgenomen en daarna uitgeknipt. Het bovenste gedeelte heb ik nog uit een ander vel designpapier geknipt. Dit heb ik eerst op de kaasplank geplakt en daarna het andere uitgeknipte stuk designpapier. Voordat ik dit erop plakte, heb ik nog eerst bovenaan een stukje ingescheurd. Zo komt het designpapier wat ik eronder heb geplakt, tevoorschijn. Het designpapier dat ik gebruikt heb is van Kaiserkraft, Oh So Lovely. Echt zo gaaf papier.



Onder het ingescheurde stuk designpapier heb ik een ritssluiting geplakt. Omdat deze zwart was, heb ik het wit gemaakt met de witte Dutch Doobadoo Gesso, Daarna nog rose gemaakt met Viva Inka Gold Rose Quartz. 

En hoe leuk zijn toch de label art van Dutch Doobadoo! Kant en klare tekstlabels in Engels en Nederlands. 


De MDF deur heb ik gewoon zo gelaten. Vond het mooier passen. Op de deur nog de paper art vlinder geplakt.



Naast de MDF deur een bloemenslinger gemaakt tot bovenaan. En hoe leuk zijn de paper art blaadjes hierbij. Ik heb ze groen gemaakt met distress inkt. Onder de bloemenslinger zie je nog een klein stukje van de klimop.


De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met Sennelier. Verder heb ik nog diverse Noor! Design mallen gebruikt. Zoals de rand rechts, de lantaarn en het grasrandje links en rechts naast de deur.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor de leuke reactie. Altijd zo leuk om te lezen.

En dan nu hop, hop naar de prachtige creatie van Kim!

Ik wens je nog een hele fijne dag en natuurlijk veel hopplezier! Tot de volgende keer.

Liefs,



12 opmerkingen:

  1. hallo Monique,
    ik heb volop genoten van jouw creatie,
    de rits vind ik super gaaf erbij

    gr
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo Monique
    Wat een mooie creatie is dit geworden super mooi
    ook een klasse project geworden super hoor gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supergaaf! En die afdrukjes van Mo Manning zijn toch altijd zo ontzettend goed!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook heel erg mooi
    Lekkere frisse kleuren

    Groetjes
    Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. chips Monique, wat heb je me een super idee aan de hand gedaan met jouw kaasplankje. ik heb m ook maar had nog steeds geen idee wat ik ermee kon doen, nou NU wel!! Dank je wel voor deze mooie creatie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuk idee om van een kaasplankje dit te creëren!
    Het is een mooi geheel en de rits maakt het af.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow alweer zo'n gaaf idee met de deur! Prachtig en die rits is een heel grappig en orgineel detail. Superleuk
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk bedacht zo op dat kaasplankje!
    Heel erg mooi gemaakt.

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen