Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 19 maart 2023

I'm so egg-cited

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie ligt in de winkel en deze keer is het een toffe Paascollectie. Een collectie met diverse build up mallen, een mask, een shape art, een paasmandje en een slimline crafty kit. Voor de "kaart" van vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Mask Art Elena en de Slimline Crafty Kit Easter Gnomes. 


Op dit moment zijn de planners helemaal hot. Die heb ik (nog) niet, maar ik bedacht me dat ik nog een art journal van Studio Light heb, waar ik nog niets mee heb gedaan. In deze art journal zitten aquarel vellen van 300 gram, dus erg geschikt voor mixed media.


 Ik heb op dit vel een matrand gemaakt met kraftpapier en hier bovenop een vel Soft Finish Cardstock van ECD geplakt. Maar voordat ik deze erop plak, heb ik eerst de Mask Elana erop gelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo Structuurpasta. 

Dutch Doobadoo Structuurpasta
870.000.000Nadat de structuurpasta opgedroogd was, heb ik de Distress Spray Stain Fossilized Amber erop gespoten en daarna met water gesprayd. De inkt gaat dan "lopen" over het papier. Dit weer gedroogd met de heattool. Als de kleur wat minder wordt, dan kun je rustig nog een keer met de inkt erover sprayen en verdunnen met water. Net zolang totdat je tevreden bent over de kleur. 

Mask Art Elena
470.784.220

De gnome komt uit de nieuwe Crafty Kit Slimline Easter Gnomes. Ook het designpapier komt uit deze crafty kit.


Dutch Doobadoo Crafty Kit Slimline Easter Gnomes
473.005.041

De bladzijde heb ik verder opgepimpt met diverse mallen van Creative Craftlab en Marianne Design.


Met een bruine spetterpen heb ik nog wat spetters gemaakt en nog een doodle randje langs de buitenkant met een bruine finelinerpen. Voor het oppimpen van de bladzijde heb ik naast Dutch Doobadoo de volgende artikelen gebruikt:

- Stansmal Friendz Accessoires Pasen CCL-FR-CD506
- Stempel So Egg-cited CCL-FR-Stamp416
- Stansmal Essentials Tag CCL-ES-CD422 (kleinste rechthoek voor de stempel)
- Stansmal Essentials Striped Banners CCL-ES-CD390
- Stansmal essentials Nested Circles CCL-ES-CD415
- Stansmal Craftable Gras CR1615

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een mooie dag en tot de volgende keer!

Liefs,
 2 opmerkingen:

  1. Stralende schittering in uw bericht! Inzichtelijk, goed verwoord en een genot om te lezen. Bedankt voor het delen van uw waardevolle perspectief.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een lichtend voorbeeld van uitmuntendheid! Uw bericht is zowel inzichtelijk als goed gemaakt. Bedankt voor het delen van uw waardevolle perspectief.

    BeantwoordenVerwijderen