Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 26 februari 2022

Bloghop Dutch Doobadoo Collectie Februari 2022

 Hallo allemaal,

Wij zijn weer razend enthousiast over de nieuwe Dutch Doobadoo collectie. En we hopen jullie ook!


We zijn met het team aan de slag gegaan met deze toffe collectie en hopen jullie te kunnen inspireren met deze bloghop.
 

 • Ga van 26 t/m 28 februari langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!

  Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Voor deze bloghop heb ik gekozen voor de Card Art Ornaments. Ik heb er een shaker kaart van gemaakt.

Ik ben begonnen door de mal over te nemen uit wit cardstock. Daarna een maatje kleiner uit zwart cardstock. De volgende vorm die op de kaart staat heb ik uit geel cardstock overgenomen. De middelste strook heb ik uitgesneden. Daarna heb ik de volgende vorm overgenomen uit designpapier uit de Crafty Kit Slimline Bee Happy. Ook hieruit heb ik de middelste strook uitgesneden.

Dutch Card Art Ornaments
470.784.08

470.784.098 Card Art Ornaments


Het laatste designpapier heb ik op het gele cardstock geplakt. Achter de strook die ik in het midden heb uitgesneden, heb ik mica geplakt. Rondom de middelste strook 3d foam geplakt, op het zwarte cardstock in het midden schudmateriaal gelegd en hierop weer het gele cardstock geplakt. Het schudmateriaal (bijtjes en zonnebloem) en de bijtjes komen uit de Crafty Kit Slimline Bee Happy.

Crafty Kit Slimline Bee Happy
473.005.019

473.005.019 Crafty Kit Bee Happy


De letters zijn van Creative Craftlab Stitched Alphabet CCL-ES-CD157


De bloem is van Marianne Design, Daisy LR0748. En natuurlijk mogen de parels gemaakt met de Dutch Pearl Pen Wit niet ontbreken.

Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar


Dan wens ik je nog een hele fijne dag en veel plezier met het hoppen. Tot de volgende keer!

Liefs,
3 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi en wat een leuke mal! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke kaart, zo,n
  veelzijdige mal. toen ik em voor het eerst zag, dacht ik wat moet je hier van maken, maar met zo,n mooi voorbeeld, valt het kwartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart, heb deze mal ook.

  BeantwoordenVerwijderen