Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 16 september 2021

Afscheid collega

 Hallo allemaal,

Een collega nam afscheid vanwege een nieuwe baan in het onderwijs. Als afscheidscadeau zou iedereen een persoonlijk A4-tje maken. Tja.... en wat moet je maken voor iemand die je zelf nog maar kort kent? Want ik werk er zelf ook nog niet zo lang en dan is het best lastig. Al gauw besloot ik dat het iets met mixed media moest worden. En ohhh... wat blijft dit ook superleuk om te doen. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden.

 Ik ben begonnen door de Slimline Mask Art Mandala op een A4 aquarelpapier te leggen en in te smeren met de transparante structuurpasta. Dit is echt één van mijn favoriete mixed media artikel van Dutch Doobadoo. 

Dutch Transparante Structuurpasta
870.000.001

870.000.001 Structuurpasta transparant 100ml

Zodra de masks ingesmeerd waren met de transparante structuurpasta, haalde ik de masks voorzichtig van het papier. Om de structuurpasta van de masks af te halen, kun je de masks het beste in een bak met water leggen. Doe je dit niet dan krijg je de pasta haast niet meer van de masks af. Na het drogen van de structuurpasta heb ik distress Spray Stain Speckles Egg gespoten. Ik ben echt fan van deze kleur. Hij is echt zooo mooi! Daarna nog met water erover gespoten zodat de inkt ging lopen.

Dutch Mask Art Slimline Mandala
470.784.001

470.784.001 Mask Art Slimline Mandala

Hierna ben ik begonnen met het oppimpen. De Mask Art Slimline Clocks heb ik vervolgens op het papier gelegd. De randen afgeplakt met tape en de klokken gekleurd met distress inkt Vintage Photo.

Mask Art Slimline Clocks
470.784.005

470.784.005 Mask Art Slimline Clocks

Daarna heb ik op een paar plekken de Mask Art Slimline Circles gelegd en gekleurd met distress inkt Dusty Concord.

Mask Art Slimline Circles
470.715.826

470.715.826 Mask Art Slimline Circles


Van de Mask Art Circles heb ik ook de andere mask gebruikt en deze ingesmeerd met de andere structuurpasta van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo Structuurpasta
870.000.000

870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml
Vervolgens heb ik nog een andere Mask Art Slimline, Cracked Patterns, gebruikt die ik heb ik beïnkt met de distress inkt Vintage Photo.

Dutch Doobadoo Mask Art Cracked Patterns
470.784.004

470.784.004 Mask Art Slimline Cracked Patterns


Om het geheel af te maken, vond ik de vogelkooi van ECD heel mooi om hierbij te gebruiken. Ik heb de mal gestanst uit wit papier. Daarna heb ik deze op de versamark gelegd en bestrooid met Distress Embossing Glaze Speckled Egg. Dit heb ik daarna gedroogd met de heattool. Daarna heb ik nog op een paar plekjes op de Versamark gedrukt en hierover distress embossing poeder Vintage Photo gestrooid en verhit met de heattool. Dit zorg net voor een beetje oud effect. De vogeltjes die bij de vogelkooi horen, heb ik iets met paarse inkt bewerkt.

ECD Free as a Bird 
1469

1469 Free as a Bird

The Paper Flower Collection Flowers 5
1841

1841 ECD The Paper Flower Collection Florals 5
Dan nog een keer de hele A4. In het midden heb ik de tekst geplakt. Aan de linkerkant heb ik bloemen geplakt die ik gemaakt heb met de ECD stans 1841. Verder heb ik nog diverse stempels her en der gestempeld. En om het geheel af te maken nog een doodle randje langs de kanten gemaakt. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten