Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 4 oktober 2020

Bloghop Noor! Design Nieuwe collectie September

 Hallo allemaal,

Er ligt alweer een nieuwe collectie met Noortjes in de winkel sinds vorige week. En hij is weer zo mooi ๐Ÿ’“. 


Onze handjes jeukten natuurlijk weer om hiermee aan de slag te gaan.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
 • Hop op 4 oktober langs alle blogs en laat een leuke reactie achter
 • Als je overal een reactie hebt achtergelaten, kom je weer terug op het Noor! Design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt meegedaan.
We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren.

 Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij de prachtige creatie van Hanny vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met de supermooie collectie. Dit is mijn kaart geworden.


Toen ik de Mon Ami Willy zag, dacht ik gelijk aan een zee tafereeltje in de Dutch Doobadoo Card Art Vissenkom. De basis van de vissenkom heb ik overgenomen uit glad wit cardstock. Van de voorkant heb ik het binnenste gedeelte overgenomen en hier mica achter geplakt.

Dutch Card Art Vissenkom
470.713.504

470.713.504 Card Art Vissenkom

 


De achterkant heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo transparante structuurpasta en de Dutch Doobadoo Mask Art Golven. Na het drogen van de transparante structuurpasta heb ik dit op kleur gebracht met VersaMagic.


Kijk eens hoe leuk  de Mon Ami Willy Walvis is! Ik heb Willy uit glad wit cardstock gestanst en op kleur gebracht met VersaMagic.

Mon Ami- Willy Walvis
6002/1552

6002/1552 Mon Ami - Willy Walvis


Nieuw deze maand is ook de superleuke Little Happiness Flessenpost. Deze mag toch zeker niet ontbreken bij dit zee tafereeltje in de vissenkom. Ook deze heb ik gestanst uit wit cardstock en ook op kleur gebracht met VersaMagic. Voor de fles heb ik de kleur zilver gebruikt. Nu zie ik net pas dat ik de kurk voorop de fles heb geplakt ipv aan de achterkant haha. Nou ja, volgende keer beter ๐Ÿ˜Š

Little Hapiness Flessenpost
6002/1529

6002/1529 Little Hapiness Flessepost


Ook op de bodem van de zee heb ik nog een fles gelegd. De bodem van de zee heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Mask Art Waves. Achter de voorste mask art wave zie je nog de Under the Sea Koraal van Noor! Design. Daarboven zie je de Dutch Paper Art Bubbles.

Under the Sea Koraal
6002/0989

6002/0989 Under the Sea Koraal

Mask Art Waves
470.715.118

470.715.118 Mask Art A5 Waves

Dutch Paper Art Bubbles
472.948.047

472.948.047 Laser Paper Art A5 Bubbles


Het hekje is van Dutch Doobadoo, de Kraft Paper Art Wooden Fences. Hierop heb ik de tekstjes Feestje en Jippie! gestempeld. Deze tekstjes komen uit de stempelset Clearstempel - Banners.

Clearstempel - Banners
6410/0526

6410/0526 Clearstempel - Banners

Dutch Craft Art Wood Fences
479.002.007

479.002.007 Dutch Kraft Art Wood fences


Dan nog een keertje de hele kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je altijd leuke reactie. Om de bloghop af te sluiten, ga je vanaf hier terug naar ons

Noor! Blog

Vergeet ook hier niet om een leuke reactie achter te laten! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


5 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie! Echt super leuk gedaan! Geweldig!
  Groetjes Ingrid V.M.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk met Willy de Walvis. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, zoals je die vissenkom gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die vissen kom gr Miriamvdzanden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Wat heb je dit vissenkommetje leuk gemaakt. Knap gedaan
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen