Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 1 december 2019

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #58

Hallo allemaal,

Met het winterse weer is het lekker om je jas, sjaar en das aan te hebben. Onze Dutch Doobadoo Challenge staat ook in het teken van winter.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Het is het Card Art model 470.713.748 deze keer.

Ik ben aan de slag gegaan met deze leuke sketch en dit is mijn uitwerking ervan geworden.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Bright Christmas van Noor! Design.

Dutch Card Art Wintermuts
470.713.748
470.713.748 Card Art Wintermuts

De muts heb ik opgepimpt met diverse mallen van Noor! Design:
Collectie Happy Holidays: Poinsettia
Collectie Nordic Christmas: Wanten  
Collectie Nordic Christmas: Boompjes

en van Bella Lulu:
Stansvel Feliz Navidad

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind december 2019 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook. Heb je geen Facebook, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar  joyce@noortje-design.nl .

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk hoop ik dat je mee gaat doen met de Dutch Doobadoo Sketch Challenge. Heel veel succes!

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
  Geen opmerkingen:

Een reactie posten