Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 7 februari 2018

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Soms heb je snel even een verjaardagskaartje nodig. En hoe handig is dan deze nieuwe Card Art mal Happy Birthday. De tekst zegt al genoeg en heeft verder dan ook niet veel nodig.


Ik heb de basis overgenomen uit aubergine kleurig cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit het designpapier Vintage Roses van Noor Design.

Dutch Card Art Happy Birthday
470.713.656

Zoals ik net al zei, heeft de mal niet veel nodig. Maar een paar bloemetjes mogen toch niet ontbreken. De kleine bloemetjes komen uit de Little Happines bloemen mal van Noor! Design 602/0774. In de bloemetjes heb ik parels gezet met de Pearl Pen

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

Bij de bloemen onderaan nog een Vintage Flourish blaadje van Noor! Design. En bij een verjaardagskaart mogen de ballonnen niet ontbreken natuurlijk. Ik heb deze eerst uit wit cardstock gestanst en daarna nog een keer alleen de ballonnen uit designpapier.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

Tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten