Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 19 juni 2017

Dutch Doobadoo Mixed Media Challenge #3

Hallo allemaal,

Wat een enthousiasme weer de afgelopen maand, geweldig leuk! Dus ook deze maand weer een nieuwe Mixed Media Challenge voor jullie.

Het thema is groen en bruin en de Dutch Doobadoo Mask 470.154.001. Gebruik deze ingrediƫnten bij je Mixed Media project.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden.


Ik heb de mask op het aquarelpapier gelegd en linksboven ingesmeerd met de transparante pasta en rechtsonder met de structuurpasta. Daarna ben ik er met de groene en bruine distress inkt erover heen gegaan. Zoals je ziet neemt de transparante pasta niet de kleur van de inkt over en blijft dit de kleur van de ondergrond houden (in mijn geval dus wit).

Dan heb ik 4 rechthoeken gestanst in opeenvolgende groottes. De grootste 2 heb ik op elkaar gelegd en deze 2 midden op het papier gelegd dat ik net groen en bruin heb gemaakt. Ik heb de mask erop gelegd en met bruine inkt en dauber de gears erop gekleurd. Dus overlopend van de 2 papiertjes op het achtergrondpapier. Het witte en groene papier heb ik erop geplakt. 

Daarop weer de 2 volgende rechthoekige papiertjes kraft en wit. Hiertussen heb ik links nog de gear mal van Noor! Design geplakt die ik uit groen papier heb gestanst. De autostempel (Noor! Design)vond ik er wel goed bij passen.

Tot slot mochten de kraft art gears van Dutch Doobadoo niet ontbreken en heb die rechtsonder en links van de stempel geplakt

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren, en natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jouw challenge creatie

Je kunt meedoen met onze challenge tot 15 juli 2017 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Mixed Media groep op Facebook.


Heb je geen Facebook, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce@dutchdoobadoo.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen half juli met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobdoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Mixed Media Challenge. Heel veel sucees!!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten