Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 6 oktober 2016

Hartelijk gefeliciteerd

 Hallo allemaal,

Houden jullie ook zo van het volplakken van een kaart? Nou ikke wel hihi. En laat nou deze nieuwe Shape Art Tag XL daar heel geschikt voor zijn. Echt weer een hele leuke en grote mal.


Ik ben begonnen door de grootste maat over te nemen op kraft papier. Daarna een maat kleiner op designpapier van Maja Design. En nog een maat kleiner ook uit designpapier. 

Tussen het kraft papier en blauwe designpapier heb ik 2 randstansjes van Noor! Design geplakt. 

Daarna begint het leukste werk: het oppimpen.

Shape Art Tag XL
470.713.138Omdat op het designpapier ook een fiets stond, vond ik het wel grappig om er nog een fietsje van Noor! Design naast te plakken. En natuurlijk mochten de bloemetjes niet ontbreken. In de Vintage Flourishes bloemetjes heb ik nog een pareltje gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. 


Met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White heb ik ook streepjes gemaakt op het ge-emboste gedeelte van de ballonnetjes. De ballonnetjes heb ik eerst gestanst uit kraft papier en daarna nog een keer uit designpapier. De ballonnen eraf geknipt en op het kraft papier geplakt. Daaronder zie je nog een banner met verjaardagfelicitatie. Beiden zijn ook van Noor! Design. En aan beide zijdes van de banner heb ik ook nog een pareltje gemaakt.

Dutch Doobadoo Pearl Pen White
870.003.010


Het plaatje komt uit het designpapier zelf. Die heb ik geplakt op een Noor! Design mal. Mijn collega werd 40 jaar, dus in de hoek nog het getalletje 40 geplakt.

Ook op het blauwe vlak heb ik nog een paar pareltjes gemaakt met de Pearl Pen. Zoals jullie wel kunnen zien, ben ik een echte fan van de Pearl Pen. Zo leuk om die te gebruiken op wat kale plekjes op de kaart.  Denk er wel goed aan dat je de parels even goed laat drogen voordat je de kaart verstuurt. Anders krijg je hele platte parels en dat is wel een beetje jammer.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten