Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 5 april 2016

Jij bent bijzonder

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaartje voor jullie gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Floral. Wat een leuk model is dit toch weer.


De basis heb ik overgenomen uit kraft papier. Daarna een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit Paper Bloc Fading Colors van Noor! Design. Ik heb de randjes bruin gemaakt met distress inkt Vintage Photo en daarna alles op elkaar geplakt. Tussen het witte cardstock en het kraftpapier heb ik nog die leuke blauwe mal 6002/0327 van Noor! Design geplakt. 

Shape Art Floral
470.713.135Het plaatje is van Syta van Gelder. Afgelopen zaterdag zijn we naar de KGK beurs in Den Bosch geweest. En ja die plaatjes van Syta zijn zo leuk, die kon ik gewoon niet laten liggen hihi. Dit plaatje past precies op de blauwe frame mal 6002/0356 geplakt. Dit blijft toch wel 1 van mijn favoriete mallen van Noor! Design. Ik gebruik hem vaak. Onder de mal heb ik eerst nog een strook designpapier geplakt (uit hetzelfde papierblok).  Hoe leuk zijn de nieuwe Nederlandse teksten van Noor! Design. Ik heb deze op de banner mal gestempeld.


Links naast het plaatje heb ik nog de Dutch Doobadoo Paper Art hartjes geplakt. Ik heb ze gewoon wit gelaten. Vond dat het mooiste op deze kaart. Rechtsboven heb ik een vogeltje geplakt. Die komt uit het nieuwe Paper Art Birds 2 van Dutch Doobadoo. Echt een supergaaf vel met allemaal vogeltjes los en op takken. Te leuk gewoon! 


Dutch Doobadoo Paper Art Birds 2
472.948.039


Dutch Doobadoo Paper Art Hartjes
472.948.001


En bij de bloemen mag natuurlijk een kraft art blaadje niet ontbreken. 

Dutch Doobadoo Kraft Art Blaadjes
479.002.008


Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

 1. Een bijzondere kaart voor een bijzonder iemand Monique. Ik vind dat je hem erg mooi opgebouwd hebt...top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Schitterende kaart leuk model .Mooi met het plaatje heel origineel .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen