Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 1 december 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #10

Hallo allemaal,

Daar is dan de 10e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.


Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. En willen we laten zien dat je een Shape Art ook staand kunt gebruiken. Zo krijg je een heel leuk effect.

Dit is dan mijn voorbeeldkaart geworden:


De basis heb ik overgenomen op lila cardstock. Daarna een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier van Maja Design. Verder heb ik de mallen van Noor! Design gebruikt. Zijn toch wel mijn favoriete mallen.Tja, en de Dutch Doobadoo Paper Art vind ik gewoon super om te gebruiken. Zijn ze niet lief die hartjes? 


Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 december 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht bij Mr. Linky op ons Dutch Doobadoo blog.

Heb je geen blog, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl  

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.


470.713.302 Swing Card Art Romance     470.713.593 Card Art Phone

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge.  Heel veel succes!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en wens je nog een hele fijne dag. 

Tot de volgende keer!

Liefs,
1 opmerking: