Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 10 augustus 2015

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een verjaardagskaart voor jullie. De kaart is ontvangen, dus kan ik hem vandaag hier laten zien.


Voor de  basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art gebruikt. De grootste maat uit wit cardstock, een maatje kleiner uit kraft papier en dan nog een maatje kleiner uit designpapier. Het designpapier is van Noor! Design en komt uit het Botanical papierblok. 

De kleinste maat heb ik overgenomen uit tekenpapier en hierop de stempel gestempeld. De stempel heb ik ingekleurd met PanPastel. Wat een fijn kleurmiddel is dit toch. Ga hier toch weer eens vaker mee kleuren. De stempel heb ik gemat op designpapier. En deze maat is net een maatje groter dan die van de stempel.

Linksboven heb ik nog een Paper Art vlindertje geplakt.


Kennen jullie die leuke Paper Art Labeltjes? Ik heb hierop de Happy Birthday stempel gestempeld. En op het gaatje een strikje erop geplakt.

De label heb ik op een Noor! Design mal geplakt.


Achter de stempel heb ik een strook designpapier geplakt. En hierbovenop nog de Kraft Art Border. Wat zijn ze lief hè die vlindertjes.


En ja, ook nu mogen de bloemetjes natuurlijk niet ontbreken. En hoe leuk zijn de Dutch Doobadoo Kraft bladeren en Paper Art bladeren daarbij. Altijd handig als je geen tijd of zin hebt om te stansen. En ze zijn gewoon superleuk hihi.

En natuurlijk gebruik ik de alleslijm van Dutch Doobadoo om alles vast te plakken. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

En natuurlijk vind ik het erg leuk als je een berichtje achterlaat.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen: