Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 23 juli 2015

Familie Uil

Hallo allemaal,

Wat komen er in augustus toch weer hele gave produkten uit van Dutch Doobadoo. Één daarvan is deze gave Card Art Uil. Ik vind het zo'n gaaf model en het is ook voor zoveel doeleinden te gebruiken.

Ik heb er gelijk 2 gemaakt, een Mr. en Mrs. Uil en ze op een houten plateautje geplakt. Dit is ook leuk voor bijvoorbeeld een kraamcadeautje. En dan met de naam van de baby erop.


De basis heb ik overgenomen op crèmekleurig cardstock. Net als de ogen, de vleugels en buikje. Het neusje en voetjes komen uit kraft papier.

Het designpapier is van Maja Design. 


De bovenkant van het plateautje was bruin. Deze heb ik zwart gemaakt met de Dutch Doobadoo zwarte gesso. Deze dekt echt in 1 keer, super gewoon!

Bij de bloemen heb ik nog Dutch Doobadoo blaadjes (Paper en Kraft Art) geplakt. 

De letters heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Stencil Alphabet. Ik heb eerst een lijn getrokken (helaas kon ik deze niet weggummen....). Daarna de letters erop gesmeerd met de Dutch Doobadoo Structuurpasta. 

En natuurlijk heb ik alles vastgeplakt met de alleslijm van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je nog vragen? Stel ze gerust! 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en geniet nog van je vakantie. Voor mij zit het er helaas na deze week weer op. Maandag mag ik weer aan het werk. Maar ach, we hebben 3 weken schitterend weer gehad hier. Dus we mogen niet klagen. De kinderen hebben nog wel 3 weken vakantie, dus het vakantiegevoel blijft gelukkig nog wel hihi.

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: