Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 26 mei 2015

Birthday Wishes

Hallo allemaal,

De Pinksterdagen zijn weer voorbij. Veel te snel.... We hebben afgelopen weekend heerlijk doorgebracht op de Veluwe. Dat was echt genieten. Het was ook nog mooi weer, dus wat willen we nog meer.

En daar kwam ik erachter dat het vandaag mijn beurt was om een kaart te plaatsen op het HobbyVision blog. Oeps..... en ik had geen kaart klaar..... Dus ik heb ff tussen de foto's gekeken of ik toch nog een creatie had die ik nog niet geplaatst had. Overkomt me anders nooit, maar gelukkig had ik er toevallig nu wel één hihi. 

Een collega was een tijdje terug jarig geweest en daar had ik deze theepot voor gemaakt. Een echte theeleut is ze, dus moest het een kaart worden met de Dutch Doobadoo Card Art Theepot.


De theepot mal heb ik overgenomen en uitgeknipt uit wit cardstock. Daarna het binnenste gedeelte overgenomen uit designpapier van Noor! Design.

De randjes heb ik bruin gemaakt met Distress Inkt Brushed Corduroy.

De digi heb ik gekleurd met Pan Pastel.


De stempel heb ik gemat op Joy Ribbelkarton. En daarachter die leuke mal van Noor! Design.

Bij een feestje horen ook slingers. En hoe leuk is dan
de Dutch Doobadoo Paper Art Party. Op 1 vel zitten verschillende slingers. Uitknippen en opplakken maar. Dan vergeet ik bijna de feestmuts. Die is van Noor! Design. Na het stansen heb ik het papier nog in de mal laten zitten en met een dauber en bruine distress inkt de ge-emboste delen bruin gemaakt. Met een vochtig doekje maak je daarna de mal gewoon weer schoon.


En bij een theepot mogen de theekopjes natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn van Noor! Design en heb ze ook uit het designpapier gestanst. Achter de kopjes vind je nog een Noor! Designmal die ik uit kraftpapier heb gestanst.


Achter de bloemen heb ik de Dutch Doobadoo Kraft Art blaadjes geplakt. En ook de Paper Art vlinder heb ik er nog bij geplakt.


De stempel van Wild Rose heb ik op de Dutch Doobadoo Paper Art Label gestempeld. Dit zijn hele leuke labeltjes van verschillende vormen en maten op 1 vel. Een touwtje erdoor en aan de theepot gehangen,

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en wens je nog een hele fijne dag. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Liefs,

De artikelen die ik gebruikt heb, zijn natuurlijk verkrijgbaar bij HobbyVision:

Card Art - Dutch Doobadoo - Theepot A4  Dutch Doobadoo - Paper Art - Labels  Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Party Garlands  Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Leaves  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Mok / Kop   Schotel  

Noor! Design - Paper Bloc 15 x 15cm - Pretty Floral  PanPastels - 9ml - Magenta    Dutch Doobadoo - Laserfiguren A5 - wit - vlinders  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Let`s Party - Ballonnen en muts  Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil Hoek  Distress inkt - Brushed corduroy

Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A5 - Grof  WOC Flowers - Pale Pink Mullberry Paper Roses - 15mm  

2 opmerkingen:

  1. Geweldig leuk gedaan Monique. Met die ddd mallen heb je altijd iets origineel in huis hè. Echt top gedaan.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen