Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 12 januari 2021

Crafty Kit XL / Happy Spring

 Hallo allemaal,

Trots op weer een nieuw artikel dat wij samen hebben mogen maken: de Crafty Kit XL! Ben je al nieuwsgierig?

Met het team hebben we weer superleuke voorbeelden gemaakt voor de bloghop. Hop je gezellig mee?  • Ga op 12 januari 2020 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Plony vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met deze toffe Crafty Kit. En dit is mijn voorbeeld geworden.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit het designpapier van de Crafty Kit. Ik ben echt verliefd op deze kit. Je krijgt gewoon zin in het voorjaar met dit gave designpapier.

Crafty Kit XL Happy Spring 
473.500.002

473.500.002 Crafty Kit XL Happy Spring

In deze Crafty Kit zit ook een vel met diverse embellishments die je uit kunt drukken. Maar ook kleinere plaatjes die je uit moet knippen. Echt zooo leuk deze! De plaatjes uit dit vel heb ik rondom het doosje geplakt. Zie de foto's hierboven.


Als je de deksel eraf haalt, vallen 2 zijdes naar buiten. Aan 1 zijde zit een plakstrook. Die plak je aan de andere vierkant. Dan zie je aan een ander vierkant 2 driehoekjes. Die vouw je naar binnen en dan krijg je een envelop waarin je een kaarjte kunt stoppen. Ik heb op de rand van de driehoekjes de leuke randmal Angel van Noor! Design geplakt.

Blauw Border Angel
6002/1604

6002/1604 Blauw Border Angel


Op het kaartje heb ik de tekst geplakt die ook op het uitdruk vel zitten. Net als de plaatjes die ik binnenin het explosiedoosje heb geplakt. 


Bovenop de deksel heb ik de blauwe mal Angel geplakt. De mal waar ik de witte stans heb uitgehaald, heb ik nog een keer op blauw cardstock gelegd, met potlood overgenomen en uitgeknipt. De zwarte stans komt ook uit dezelfde set. De bloemen zijn ook van Noor! Design: de Little Happiness stans Lelie van Dalen. De bloemetjes heb ik uit het designpapier gestanst. Net als de strik. Die is van Magnolia.

Blauw Frame Angel
6002/1599

6002/1599 Blauw Frame Angel 

Little Happiness Lelie van Dalen
6002/1563

6002/1563 Little Happiness stans Lelie van Dalen

Dit was dan mijn bijdrage voor de hop. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Om verder te hoppen ga je vanaf hier verder naar


Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog  een fijne dag en veel plezier met hoppen.

Liefs,8 opmerkingen: