Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 16 december 2017

XMAS

Hallo allemaal,

Nog ruim een week en dan is het alweer Kerst. Wat gaat de tijd toch snel. Dus heb ik vandaag nog een kerstkaart voor jullie.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Saphira gebruikt. De grootste maat heb ik uit kraft papier overgenomen. Een maatje kleiner uit crèmekleurig cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier Ten Miles van Noor! Design. Echt wat een gaaf papier is dit!

Dutch Shape Art Saphira
470.713.159

In het midden heb ik 2 stukjes designpapier gemat op het crèmekleurige cardstock. Deze heb ik een beetje schuin op elkaar geplakt. Hierbovenop een blauwe mal van Noor! Design. Rechts heb ik de tekst XMAS gemaakt met de bannermal van Noor! Design.


En daar weer bovenop heb ik de stempel van Penny Black geplakt. Deze heb ik ingekleurd met de Polychromos van Faber Castell. Voor het sneeuweffect heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Mask Art Snow gelegd en ingesmeerd met de structuurpasta.

Dutch Mask Art Snow
470.715.605

Dutch Doobadoo Structuurpasta
870.000.000

Aan de linkerkant heb ik nog een lantaarn en een hekje geplakt. Beide mallen zijn van Noor! Design. Om het "kale" stukje rechts een beetje "op te vullen" heb ik een paar parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. Ik heb de kleur turquoise gebruikt. Uiteraard hebben we veel meer kleurtjes in de collectie.

Dutch Pearl Pen Turquoise
870.003.312

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Bedankt voor je bezoekje op mijn blog en wens ik je nog een hele fijne dag.

Tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten