Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 26 januari 2017

XXX

Hallo allemaal,

VOOR DE BLOGHOP VAN DUTCH DOOBADOO MOET JE EVEN NAAR BENEDEN SCROLLEN!

Vandaag is het mijn beurt om jullie een creatie te laten zien op ons HobbyVision blog. De nieuwe collectie van Dutch Doobadoo ligt inmiddels in de winkel. Ik mocht er alvast mee aan de slag en heb een kaart gemaakt met de nieuwe Shape Art Label 2. Gaaf model hè? Ik vind hem zo tof!


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit kraft papier en nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design.

In het midden heb ik een plaatje uit het Noor! Design Paper & Pictures 6011/0063 geplakt op een stukje ribbelkarton.


Aan beide zijdes heb ik een Noor! Design randmal geplakt. Achter de bloemen horen natuurlijk ook bladeren. Deze zijn van Dutch Doobadoo Paper Art en Noor! Design. En een swirl is altijd leuk om achter de bladeren te plakken. 


Achter het plaatje heb ik een ronde blauwe mal van Noor! Design geplakt. Hierboven op een libelle uit de Dutch Doobadoo Paper Art Insecten. Op dit vel vind je diverse insecten. Echt superleuk om je voorjaarskaartje mee op te fleuren.

Onderaan vind je een klein labeltje uit de Vintage Flourishes serie van Noor! Design. Hierop heb ik de letter stickertjes geplakt.

En om het helemaal af te maken, moesten er parels op. Ik heb ze gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Pink. We hebben er weer hele leuke nieuwe kleurtjes bij, waaronder deze roze kleur.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen in de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames label 2  Dutch Doobadoo - Pearl Pen Pink  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Insecten  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - bladeren  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Randmal ovaal  

Noor! Design - Stamp + Stencil - Crafty Cocktail Flowers  Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjes  Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Leaves blad 1  


1 opmerking: