Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 23 februari 2014

Uitgelicht Paper Art Gears

Hallo,

Vandaag een extra uitgelicht omdat we jullie willen laten kennismaken met het nieuwe Paper Art in kraftpapier. Afgelopen maand zijn deze Paper Art gears uitgekomen en die zijn toch wel erg gaaf, vooral bij mannenkaarten. 

                                                      

Wij hebben gekozen voor kraft zodat je ze niet op kleur hoeft te brengen en het meteen een hele stoere uitstraling heeft. Wil je ze toch een kleur geven dan gaat dat natuurlijk perfect met Copics, Embossingpoeder, etc.

Ik heb dit kaartje gemaakt met de gears. Als basis heb ik de shape art 470.713.102 gebruikt. Hierbij heb ik de 3 grootste formaten uitgeknipt. Het kleinste formaat is uit fluweelkarton en heb ik bewerkt met panpastel en distress inkt. En natuurlijk de mask art 470.715.020 en 470.715.021. De bloemen heb uitgestans uit de jeans 400.903.007. Bij de tweede laag van de bloem heb ik de achterkant van de jeans gebruikt. In het midden van de bloem heb ik een kraft gear 479.002.001 geplakt. Deze is niet bewerkt. De andere kraft gears heb ik bewerkt met versamark en daarna met fran-tage (blauw en wit) erover en verhit met de heattool. Daarnaast nog de cardboard pijlen 472.309.002 erop geplakt. Wat zijn de Dutch Doobadoo artikelen toch leuk om te gebruiken, zoveel mogelijkheden!
Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik vind het heel erg leuk om deze te lezen.

Ik wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,
Monique

1 opmerking: