Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 5 december 2013

Welkom Sint en Piet

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie reacties en de volgers Merian, Janet, Anita en Dia van harte welkom heten. Dit had ik nog niet gedaan, dus bij deze alsnog van harte welkom!! Erg leuk hoor!

En ..... hebben jullie ook zo'n zin in pakjesavond? Of hebben jullie dit al gehad? En nog goed verwend? Voor de kinderen is dit elk jaar weer hartstikke spannend. Robin gelooft niet meer, maar Thijmen des te meer :) Zo leuk om te zien hoe hij hier in opgaat. Natuurlijk wil ik Sinterklaas laten weten dat hij en piet van harte welkom zijn.

Ik heb daarom (en omdat er zulke leuke sint stempels van Noor! zijn uitgekomen hihi, die ik niet kon laten liggen) de vlaggenlijn van Let's Get Bizzee opgepimpt met deze stempels. Het papier is van Authentique. De stempels heb ik ingekleurd met distress inkt.

Met deze vlaggenlijn wil ik meedoen met de Noor ! Sinterklaas Challenge. Deze kun je hier vinden.

De foto is 's avonds gemaakt. Ik denk dat ik hem ook nog met daglicht maak. Nu zie je het fietsje op de eerste vlag niet zo goed.


Ik heb de foto ook nog in daglicht gemaakt


Ik wens jullie allemaal een hele fijne pakjesavond!

Liefs,
Monique1 opmerking:

  1. Heel mooi Monique! leuke vlaggenlijn, alles is goed te zien.
    Wij hadden het weekend ervoor een beetje aan sint gedaan met de ene Oma. Met kerst doen we het met de hele familie van mijn kant. Leuk!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen