Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







zaterdag 22 november 2014

Dream

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik je weer een creatie laten zien op het Hobbyvisionblog. Ik heb deze keer de MDF Bureau organizer van Pronty opgepimpt. Wat een leuk kastje is dit zeg! En ook zo leuk om op te pimpen.



Alle onderdelen zitten los in de verpakking, dus makkelijk over te nemen op het designpapier. Ik heb alleen de buitenkant voorzien van het Pion - My Precious-Daughter.htm designpapier. 

De linkerkant

De randen heb ik bruin  gemaakt met destress inkt Vintage Photo.


De rechterkant



De onderste twee laatjes kunnen ook nog open.

Ik heb diverse Noor! Design stansen en Dutch Doobadoo producten gebruikt:
Blauwe randmal 6002/0149 (op de onderste 2 laatjes)
Blauwe randmal 6002/0262 (Op het bovenste gedeelte naast het roze lint)
Vintage Flourishes blad 6003/0037
Vintage Flourishes blad 6003/0032
Vintage Flourishes blad 6003/0027

Dutch Label Art 474.007.003

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog een vraag? Stel ze gerust hoor! En natuurlijk bedankt voor jullie leuke reacties! 

Liefs,

vrijdag 21 november 2014

Love

Halo allemaal,

Deze keer heb ik het Dutch Doobadoo MDF hobbelpaard weer opgepimpt. En nu met heel veel Dutch Doobadoo producten. Zo zie je maar dat je ook zonder een stansapparaat ook leuke creaties kunt maken.


Allereerst heb ik het paard wit gemaakt met gesso. Daarna de masks erop gelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta. Deze heb ik eerst op kleur gemaakt met verf van de Action (kleur mauve). Ik heb er niet zoveel verf toegevoegd, anders wordt de pasta te dun en lekt het onder het mask door.




Om de hals heb ik de leuke Dutch Doobadoo label gestrikt. Op de staart paper art blaadjes, paper art hart en onder de bloem de leuke Kraft art gear van Dutch Doobadoo. Deze heb ik ook gebruikt voor het oogje. En daarop een pareltje geplakt.


Wat zijn die puzzelstukjes van Doobadoo toch leuk! Ik heb de randjes wat bruiner gemaakt en hier boven op de kraft blaadjes en nog een paper art hartje.


Tot slot heb ik op de ronding onderaan ook nog een mask gelegd. Hier boven op de leuke cardboard art hobbelpaardjes. Ik heb hiervan het bovenste laagje eraf gehaald en zo komt het ribbelkarton tevoorschijn.  De hobbelpaardjes heb ik ook nog even iets bruiner gemaakt en een paper art buttons erop geplakt.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Ook wil ik je bedanken voor je reactie. En wat een leuke reacties allemaal op de bloghop!, Superrrr en bedankt iedereen!!

Ik wens je nog een fijne dag en veel freubelplezier. Want daar is het nu toch wel echt weer voor hahaha. 

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te koop in de Noor! Design webshop







donderdag 20 november 2014

Liefs - xXx

Hallo allemaal,

Vandaag start er weer op het HobbyVision blog een nieuwe challenge. Deze keer is de opdracht: gebruik de kleuren van het plaatje. Nou, dat is niet moeilijk. Het zijn wel één van mijn favoriete kleuren: rose, wit en bruin.

En dit is mijn creatie geworden. 


Voor de basis heb ik de vierkante Shape Art 470.713.100 gebruikt. Eerst heb ik het Joy Kraft papier dubbelgevouwen en daarna de mal erop gelegd. Het vouwen heb ik met de Scorpal gedaan. Zo krijg je een mooie vouw. De bovenkant van de mal heb ik iets boven de vouw gelegd, zodat je een dubbele kaart hebt na het uitknippen.


Het designpapier is van Pion. Deze is echt heel gaaf, mooie kleuren ook. Het designpapier heb ik aan de binnenkant gebruikt en op de luikjes. 


De Card Art window heb ik ook op het kraftpapier gelegd, omgetrokken en uitgeknipt. De raampjes zijn uitgesneden met een mesje. En wist je dat je met de Paper Art borders 472.948.020 hele leuke gordijntjes kunt maken? Bij de luikjes heb ik een Noor!Design randmal tussen het designpapier en kraftpapier geplakt. Ook deze is uit het Pion Designpapier. Op de hoekjes van de luikjes heb ik de Paper Art swirls 472.948.004 geplakt. Deze maand zijn die leuke Cardboard Art stenen 478.007.014 uitgekomen. Voorzichtig een paar steentjes uit het vel halen en opplakken maar.  Alle randen zijn bruin gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo. 


De stempel is van Craft Emotions en heb deze gestempeld met Archival Inkt, kleur Plum. Achter de tekststempel een stukje kant geplakt.


Onderaan het raam heb wat curly moss geplakt. Daarin dat leuke hart van Noor! Design en de leuke witte Paper Art bloemetjes 472.948.021 geplakt. En natuurlijk mocht ook het Paper Art hartje 472.948.001 niet ontbreken.



Een ander hartje uit hetzelfde A5 vel heb ik boven het raam gebruikt. Daarbij nog diverse bladeren van Noor! Design en het Kraft paper Art blad 479.002.008.


Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je hiermee een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk hoop ik dat je ook meedoet met deze leuke challenge. 

Ik wens je nog een hele fijne dag en heb je vragen? Stel ze gerust hoor!

Liefs,



zaterdag 15 november 2014

Dutch Doobadoo Bloghop Card Art Taart

Hallo allemaal,

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Deze maand is dat de Card Art taart. Een hele leuke vorm voor een verjaardag of zomaar als kadootje. Even wat anders dan een kaart.
Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn, kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen. Dus doe gezellig mee.


Wat moet je doen?

Ga tussen 15 november t/m 18 november 2014 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.

Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.


Wat leuk dat jullie weer komen bloghoppen. Dit vinden we echt heel erg leuk en wordt zeker door ons gewaardeerd! En als het goed is, kom je net bij de prachtige creatie van Miranda vandaan.

Dit is dan mijn creatie geworden



Vorige maand heb ik een hele leuke workshop gevolgd bij Nicole Dieltjes en ik dacht: laat ik het zelf ook maar eens proberen. Pffff dat viel echt nog niet mee, maar ik ben uiteindelijk wel tevreden.



Het canvas heb ik eerst voorzien van een laagje gesso en nadat het droog was, heb ik de Dutch Doobadoo Mask Geometric (470.715.501 (rechtsonder) en de Mask Small Circles (linksboven) 470.715.019 eropgelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta.


Het MDF schort 460.440.060 heb ik eerst ingesmeerd met gesso en daarna de Dutch Doobadoo Masks Small Leaves 470.715.036 en 470.715.036. Ook deze weer ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta.


De Card Art taart 470.713.501 heb ik enkel uitgeknipt uit zwart papier. De mal weer op het papier gelegd en ingesmeerd met Viva modelleerpasta zilverkleur. Daarna zilverkleurige embossingpoeder erop gestrooid.


De structuurpasta heb ik wat op kleur gebracht met PanPastels. Het designpapier is nog een oudje van Magnolia. Nadat ik alles opgeplakt had, de bloementoeven erop gelegd en geplakt. Rechtsonder nog 2 hartjes die ik een tijdje geleden bij de Action gekocht heb.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk alvast bedankt voor jullie altijd leuke reacties. Echt zo leuk om te lezen!

En dan nu hop, hop, naar de creatie van Kim.

vrijdag 7 november 2014

Christmas Spirit

Hallo allemaal,

Nog een paar weken en dan is het al kerst. Wat gaat de tijd toch snel. Ik moet nog veel kerstkaarten maken (heeeeel veel eigenlijk haha). Maar op dit moment ben ik verslingerd aan de gave MDF artikelen van Dutch Doobadoo. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de MDF kerstbomen 460.440.090.


Eerst heb ik de kerstbomen overgenomen op het prachtige design papier van Maja Design. Na het opplakken van het designpapier heb ik de mask Screen of Stars 470.715.031 gelegd. Op de grote kerstboom heb ik ingesmeerd met de Duth Doobadoo structuurpasta en de kleine met Inka Gold mintgroen. Op de randen van de kerstboom heb ik foamball clay. Dit droogt vanzelf op en zit dan ook vast op je creatie.

De digi heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier en daarna uitgeknipt. 


Wat zijn die Cardboard Art Gingerbread poppetjes 472.309.008 toch leuk. Met een molotow marker heb ik het gezichtje en de andere lijntjes getekend. De Paper Art lantaarn 472.948.011 heb ik eerst op de Versamark gedrukt, Zing metallic koper poeder erover gestrooid en verhit met de heattool. Dan krijg je die mooie koperkleurige glans.

En dan is er ook nog de Dutch Doobadoo Paper Art ijskristallen 472.948.003. Die heb ik bovenop de kerstboom geplakt met een rode parel in het midden. 

Achter het rode rendier van Noor! Design zie je de Kaft Art Wooden Fences 479.002.007. Links vooraan heb ik ook zo'n hekje geplakt. Wat 3D sneeuw van Viva erop gesmeerd en zo krijg je een wat winters uiterlijk. En als we het toch over winter hebben, gelijk ook die leuke Noor! Designmal Winter voor het hekje geplakt. Deze heb ik 2 x uitgestanst en wat schuin op elkar geplakt.


En als het toch sneeuwt, dan sneeuwt het natuurlijk ook op die leuke Label Art 474.007.004. Ja, ik ben echt fan van deze labels. Altijd een leuke tekst voor het uitkiezen. Uit het vel drukken en opplakken maar.  


En bij zo'n tafereeltje mogen de lichtjes uiteraard niet ontbreken. Bij de Action gelijk maar een voorraadje aangeschaft. Ook bij d Action heb ik de tak met de rode besjes vandaan.


En toen het nog iets donkerder was, nog maar een fotootje gemaakt.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust hoor!

Ik wens je nog een hele fijne dag en natuurlijk bedankt voor de leuke reacties. Zo leuk om te lezen.

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: